Υπηρεσίες

Διαθέτουμε παραπάνω από 12 διαφορετικές τεχνικές εκτύπωσης ώστε να εφαρμόσουμε την πλέον κατάλληλη εκτύπωση για κάθε προϊόν! Η πολυετής πείρα στην παραγωγική διαδικασία και η δυναμική της παραγωγής μας, μας καθιστά ικανούς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των μικρών & μεγάλων παραγγελιών σας! Απλά, δοκιμάστε μας!

sep
 • Μεταξοτυπία

  Η μεταξοτυπία είναι η μέθοδος εκτύπωσης σε υφάσματα, μέταλλα, ξύλα πλαστικά και προϊόντα χαρτιού με επίπεδη ή ελαφρώς κυρτή επιφάνεια. Το μελάνι εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος μέσα από τη γάζα του τελάρου μεταξοτυπίας και κατόπιν πολυμερίζεται. Αυτή η τεχνική παρέχει υψηλή ακρίβεια χρωμάτων, βασισμένη στο Pantone matching system.

 • Κέντημα

  Κέντημα είναι η μέθοδος αποτύπωσης του λογοτύπου σας με κλωστή. Πρώτα γίνεται ο σχεδιασμός του κεντήματος ώστε να φορτώσει στο πρόγραμμα της κεντητικής μηχανής κι έπειτα το λογότυπό σας είναι έτοιμο να κεντηθεί στα προϊόντα που επιλέξατε. Οι κλωστές και η τεχνική που εφαρμόζουμε, εγγυώνται άριστο και διαχρονικό αποτέλεσμα!

 • Εκτύπωση Pad

  Η εκτύπωση Pad είναι η τεχνική εκτύπωσης που βρίσκει εφαρμογή σε μικροαντικείμενα. Το πλεονέκτημα της είναι πως μπορεί να εκτυπώσει το λογότυπο σας, με υψηλή ακρίβεια & ανάλυση, σε καμπυλωτές επιφάνειες. Αυτή η τεχνική παρέχει υψηλή ακρίβεια χρωμάτων, βασισμένη στο Pantone matching system.

 • Laser Χάραξη

  Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτύπωσης λογοτύπου με ισχυρή ακτίνα φωτός. Εφαρμόζεται σε πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και προσφέρει εντυπωσιακό και ανεξίτηλο αποτέλεσμα. Το βάθος της χάραξης μπορεί να μετρηθεί σε ένα εκατοστό του χιλιοστού σε σχέση με τις προηγούμενες μηχανικές μεθόδους. Η επιφάνεια του προϊόντος πρακτικά καίγεται κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης του λογότυπου. Ακόμη και μικρά λογότυπα μπορούν να τυπωθούν με μεγάλη ακρίβεια.

 • Μεταξοτυπία Transfer

  Η μέθοδος Μεταξοτυπίας Transfer είναι ιδανική για αντικείμενα τα οποία δεν μπορούν να εκτυπωθούν λόγω του μεγέθους ή του σχήματός τους. Τα λογότυπα εκτυπώνονται σε χαρτί μεταφοράς, στη συνέχεια μεταφέρονται στο προϊόν με πρέσα μεταφοράς υψηλής θερμότητας. Τα τυπώματα μεταφοράς έχουν υψηλή ακρίβεια χρωμάτων. Τα χρώματα βασίζονται στο σύστημα αντιστοίχισης χρωμάτων της Pantone.

 • UV LED Ψηφιακή Εκτύπωση

  Η τεχνολογία UV LED είναι ψηφιακή εκτύπωση απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος. Λόγω της τεχνολογίας αυτής τα αποτυπώματα είναι σταθερά και δεν χρειάζονται καμία θερμική επεξεργασία. Η UV LED ψηφιακή εκτύπωση παρέχει άμεσα αποτελέσματα με ποιότητα φωτογραφίας και μπορεί να εφαρμοστεί σε μεταλλικά, ξύλινα, πλαστικά και γυάλινα αντικείμενα.

 • Ψηφιακή Εκτύπωση Υφάσματος

  Μία νέα μορφή εκτύπωσης που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης. Τα χρώματα βασίζονται στην αντιστοιχία CMYK.

 • Sublimation

  Αυτή η μέθοδος εκτύπωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε κούπες, υφάσματα καθαρισμού, t-shirts και παντόφλες παραλίας. Η εκτύπωση Sublimation αποδίδει φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης. Τα λογότυπα που εκτυπώνονται με Sublimation είναι φωτεινές και ζωηρές έγχρωμες εικόνες, λεπτομερείς και υψηλής ανάλυσης.

 • Βαθυτυπία

  Η βαθυτυπία χρησιμοποιεί ένα ειδικά κατασκευασμένο καλούπι υπό υψηλή πίεση για να σχηματίσει μια υπερυψωμένη 3D εντύπωση που σας επιτρέπει να νιώσετε κυριολεκτικά το λογότυπο. Η βαθυτυπία μπορεί να γίνει με σφράγιση με ζεστό φύλλο αλουμινίου για να προστεθεί υφή ή μεταλλικό χρώμα στο ανάγλυφο λογότυπο. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δέρμα, δερματίνη, χαρτί και ορισμένα ξύλινα αντικείμενα.

 • Doming με σμάλτο

  Τα λογότυπα που έχουν γίνει με έκχυση σμάλτου είναι τυπωμένα σε ένα αυτοκόλλητο επικαλυμμένο με ρητίνη δύο συστατικών. Επομένως, η κατεργασμένη επιφάνεια είναι πολύ ευέλικτη και προσδίδει 3D εμφάνιση. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να παραχθούν λογότυπα σε προσαρμοσμένα σχήματα και να είναι ανθεκτικά σε ακτίνες UV, με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Λόγω της έκχυσης σμάλτου βρίσκουν εφαρμογή σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

 • Κεραμική Εκτύπωση

  Η κεραμική εκτύπωση χρησιμοποιείται για κούπες και ποτήρια με τη χρήση ειδικών κεραμικών και γυάλινων χρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται στα προϊόντα με υψηλή θερμοκρασία. Το λογότυπο εφαρμόζεται στο προϊόν με παρόμοιο τρόπο με τη μεταφερόμενη εκτύπωση και στη συνέχεια ψήνεται σε ειδικό φούρνο. Η ποικιλία των χρωμάτων είναι περιορισμένη λόγω των τεχνολογικών περιορισμών.

 • 3D Laser Χάραξη

  Η μέθοδος 3D χάραξης είναι η τελευταία λέξη στην τεχνολογία εκτύπωσης. Παράγει μια φωτεινή δέσμη εστίασης μέσα σε ένα γυάλινο αντικείμενο, δημιουργώντας φυσαλίδες που προκαλούνται από μικρο-εκρήξεις. Τα 3D χαραγμένα γραφικά κυμαίνονται από μία - δύο χιλιάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες φυσαλίδες, ανάλογα με τη λεπτομέρεια του λογοτύπου.

 • Αυτοκόλλητα βινυλίου

  Τα αυτοκόλλητα βινυλίου παράγονται σε προσαρμοσμένα σχήματα ψηφιακής εκτύπωσης σε πλαστικό υλικό.